Wenke

Voor / na: maak 'n woonstel oop om die lig te laat sirkuleer

Voor / na: maak 'n woonstel oop om die lig te laat sirkuleer



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Argitektoniese neigings draai nou na 'n oop en lugagtige interieur, in teenstelling met die baie klein vertrekke wat baie gewild was gedurende die 1950's tot 1980's. Oop kombuise, XXL-woonkamers, badkamers en slaapkamers gekombineer ... beslis die wind in sy seile! In hierdie woonstel met drie kamers in die Lyonnaise-streek, was die eienaars moeg vir die gebrek aan lig en die verkeer het hul besighede bemoeilik. In die vraag, te smal dele en nuttelose afskortings! Om die verskillende ruimtes van hul woonstel te herkonfigureer, het hulle die agentskap Créateurs d'Intérieurs versoek, wat spesialiseer in die opknapping van huise, woonstelle, terrasse en balkonne. Na werk is die metamorfose beduidend!

Die kombuis word die hartjie van die woonstel

voor : Wanneer die argitekte van die agentskap vir interieurontwerpers hierdie pragtige drie-kamerwoonstel van 63m2 vir die eerste keer besoek, ontdek hulle 'n warm, maar effens deurmekaar huis. Die vraag is: die klein kamers en die baie oop rakke wat besoekers 'n gevoel van oorloop gee. Die ingang na die woonstel lei na 'n gang wat na die kombuis, die slaapkamer en die sitkamer lei. Die veelvuldige biblioteke wat van vloer tot plafon oop is, is nie meer 'n beroep op eienaars wat nou hul inhoud wil verberg om hierdie ruimte te suiwer en aantrekliker te maak nie. 'N Ander negatiewe punt, die kombuis. Klein en geslote en vertoon 'n baie gemerkte 90s-voorkoms met sy laaghoutmeubels en sy klip-imitasie-werkblad. Benewens haar stylverandering, wil die egpaar dat dit die hart van die woonstel word ... 'n woonkamer in eie reg!

na : Na 'n paar weke se werk het die eiendom 'n heel ander draai gemaak! 'N Minimalistiese ingang, 'n oop en lugagtige kombuis ... die eienaars kan hulle verheug oor hierdie nuwe uitleg wat die kombuis nou in die middel van hul leefruimte plaas. Hierdie laaste weddenskap op die vereniging hout / wit wat ideaal is met die hele nuwe versiering. Die oppervlak bevat die oppervlakte van die ou kombuis en die sitkamer, wat die installering van 'n groot kroeg moontlik gemaak het waarop die gesin nou hul maaltye kan neem. Hierdie nuwe ruimte is eenvoudig en baie funksioneel, en haal uiteindelik asem!

'N XXL sitkamer

voor : Die woon- / eetkamer is gesellig, maar te klein vir die eienaars, wat van die kombuis hou van 'n meer moderne en lugtige ruimte. Die groot donker hout-opbergingseenheid aan die agterkant van die kamer "eet" letterlik die lig terwyl dit 'n gevoel van ruimte gee.

na : Die argitekte van die Créateurs d'Intérieur-agentskap het weereens gekies vir dekompartementering deur een van die slaapkamers vir die kombuis oop te maak. Hierdie groot kamer, wat die eienaars nie gebruik het nie, is omskep in 'n sitkamer en is ideaal om 'n sitarea en 'n etenstafel te akkommodeer. 'N Ander hoogtepunt van die kamer is die groot venster wat die ligruimte bad! Die nuwe, meer logiese opset plaas die slaapkamer nou aan die agterkant van die woonstel op die plek van die ou sitkamer. Dit word van die woonkamer geskei deur 'n mooi partisie van die werkswinkelstyl, en het die voordeel dat lig van die een kant na die ander van die nuwe woon-eetkamer kan versprei. Meer inligting op www.createursdinterieurs.com