Inligting

Voor / na: opening van woonkamers in 'n wingerdhuis

Voor / na: opening van woonkamers in 'n wingerdhuis


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Dit is nie maklik om die uitleg van 'n interieur te orden as dit verskillende vlakke, verskillende openings en 'n unieke verspreiding van kamers insluit nie. 'N Uitdaging is egter algemeen in ou huise en wat die argitektuuretiket Notes de Styles skitterend aangepak het vir 'n totale begroting van 50.000 euro. Op die program: open partisies, behoue ​​egtheid en 'n retro-aanraking. Oppervlakte: 150 m². Agentskap: Stylnotas. Begroting: 50.000 euro.

Voor die opknapping: swak verspreiding van die ruimte

Die voormalige wynboerhuis van 150 m² het hierdie ruimte met pragtige volumes 'n sekere ontwikkelingspotensiaal. Die verspreiding van ruimte voor werk is egter nie optimaal nie. Sekerlik, maar 'in sy eie sap', het die gebou verskillende vlakke van die grond op die grondvloer, sowel as 'n verspreiding van die kamers wat weinig aangepas is vir 'n moderne paartjie. Dit lei tot 'n swak sirkulasie tussen ruimtes en 'n gebrek aan lig. Die eerste uitdaging vir die span argitekte as deel van hierdie binnenshuise opknapping: om die geheel te verenig en die verskillende dele van die huis te herdefinieer, almal met 'n begroting van ongeveer 50.000 euro en 'n duur van die werk wat op drie maande.

Voor die nuwe verdeling van volumes is die ruimtes op die grondvloer verdeel.

Oop vir beter definisies van ruimtes

As u binnenshuise ruimtes wil herverdeel, is die verwydering van partisies 'n oplossing wat radikaal en baie effektief is. Hier is die grondvloer volledig oopgemaak - totdat die ou skuur die hartjie van die huis binnegaan om 'n unieke sitkamer te kry. Die argitekte het ook sekere dele van die plafon uitgeskakel om die perspektiewe te verhoog en die helderheid van die perseel te verhoog. Ons kry dus 'n aansienlike hoogte onder die plafon, vir 'n ware "wow" -effek. Aan die grondkant was dit noodsaaklik om die geheel te verenig. Die kombuis en kantoor is steeds die enigste uitsondering - 'n slim kompromie waarmee hierdie unieke ruimtes van die huis gedefinieer kan word sonder om te skei. Met hierdie nuwe uitleg is die sirkulasie tussen die verskillende ruimtes baie vloeiender!

Die kombuis neem die hoogte in om in die hartjie van die huis te wees.

Renovasie met 'n gewone draad: die vloerbedekking

Om 'n werklike samehorigheid tussen die sitkamer, die eetarea en die kantoor te bewerkstellig, het die Notes de Styles-span op 'n unieke geborselde eikehoutvloer gelê wat die hele oppervlak van die grondvloer bedek. 'N Vooroordeel weerspieël die nou sigbare balke wat uitkyk oor die sitkamer. In die kombuis is 'n nagemaakte sementvloer gelê - 'n tikkie wat dit elegant van mekaar onderskei. As deel van hierdie opknapping, maak hout die gemeenskaplike draad van die huis daartoe by om dit nog warmer te maak.

Die unieke vloer dwarsdeur die sitkamer skep ware harmonie.

Harmoniseer leefruimtes

Maak plek vir binneversiering, wat bydra tot hierdie opknapping die laaste aanraking wat dit nodig het! Om die helderheid te bevoordeel, neem die wit natuurlik 'n dominante plek op die mure, een van die kussings ... Die kleur meng hier en daar in om verskillende woonruimtes tussen hulle te laat resoneer. Vir hierdie paar jong ouers is mosterdgeel in die kollig om 'n retro-gees op die mure sowel as in die meubels te verlig. Teenwoordig in klein aanraking, byvoorbeeld op banke, sublimeer dit sekere elemente van die huis met subtiliteit en bied karakter en warmte aan die versiering. 'N Tydlose skaduwee wat die skakel tussen moderne ontwerp en ou struktuur skep - genoeg om die bekoring van die ou en die minimalistiese styl briljant te kombineer.

Die kleurspel maak dit moontlik om ruimtes met subtiliteit te verbind.