Nuttig

Voor / na: die suksesvolle rehabilitasie van 'n klipgebou en die lewering daarvan

Voor / na: die suksesvolle rehabilitasie van 'n klipgebou en die lewering daarvan


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Hoe kan u 'n ou gebou rehabiliteer deur dit op die skuur oop te maak, om voordeel te trek uit pragtige volumes en maksimum lig? Dit is die uitdaging wat Alix Cayron, van die Notes de styles-agentskap in Montpellier, aangepak het. 'N Kolossale projek wat die sjarme van die ou kombineer met 'n moderne ontwerp. Ontdek dit voor / daarna wat jou laat droom! Oppervlakte: 280 m². Agentskap: Stylnotas. Begroting: € 300.000.

Rehabiliteer 'n ou en donker huis

Voor die werke het die gebou uit die 18de eeu, gemaak van klip, tussen stad en land, 'n versiering sonder bekoring aangebied, en klein, donker kamers het sleg versprei. Dit het 'n groot skuur gehad, in 'n slegte toestand met 'n dak en termietbeskadigde dakke. Dit is identies herskep, en dit sluit isolasie deur toebroodjiepanele in. Elektrisiteit en loodgieterswerk: alles moes oorgedoen word. Die argitek het die geleentheid benut om ondervloerse verhitting te installeer. Die klippe van die gebou moes skoongemaak en verbind word. Hulle is weer bedek en die res van die fasade is glad gemaak. Skrynwerk, vensters en Franse vensters is ook vervang deur antracietgrys aluminium. Uiteindelik is al die afskortings, vals plafonne en vloere, in 'n baie slegte toestand, gesloop en herbou. Hierdie hele volume is heeltemal blootgestel, wat slegs die voorste mure agterlaat.

'N Klipgebou, in 'n slegte toestand, maar vol mooi beloftes.

Groter volumes en maksimum lig

Die ruimtes is volledig herstruktureer om die skuur aan die buitekant en die buitekant oop te maak, met die installering van prentvensters. Die belangrikste idee? Skep volume en bring die lig soveel as moontlik in die huis. In die skuur is die twee gewels, wat danksy groot baai-vensters die enigste bron van natuurlike lig is, oorgetrek om die volume van 94m2 op die grond nie visueel te verhoog nie. Ons het tussen die skuur en die huis geboor om soveel moontlik die 'dag'-gedeelte oop te maak. In die ou skuurhuis vind ons nou die hoofingang van die huis met 'n kleedkamer, 'n kantoor en die sitkamer. Op die mezzanine, 'n biblioteek en 'n gasteslaapkamer. Aan die kant van die huis, 'n kombuis / eetkamer van 30 m², 'n waskamer, 'n spens, en 'n hoofslaapkamer met slaapkamer, aantrekkamer en bad. Bo is daar nog drie slaapkamers en 'n badkamer.

Groot volumes, lig gebad en vol sjarme.

Die suksesvolle huwelik van antieke en hedendaagse

Kliënte wou 'n dekor hê wat die kontemporêre en die ou kombineer. Die keuse van materiale, hoofsaaklik hout en metaal, is dus in harmonie met die ou klipskuur gemaak danksy houtplase tipies van die streek. Die eienaars wou herwinde en gemoderniseerde bergmeubels (laaikaste, bankies en klein tafeltjies) kombineer met gevlekte versiering (soos die meeste van die huis se spieëls en ander klein voorwerpe). Vir die sitkamer het hulle Wood en Rags-meubels gekies. Die leunstoele, stoele en koffietafels kom van Maisons du Monde. Die dekor en die ligte is by Leroy Merlin en Ikea gekoop. 'N Goeie mengsel en styl van style wat perfek werk met die mezzanine en die metaaltrap, die afdakke en die vensters. Die grootste voordeel van die werk wat gedoen is, is om die adel van hierdie pragtige 18de-eeuse gebou te herstel.

'N Versiering rondom hout en metaal, om oud en modern te kombineer.

'N Mezzanine om ekstra vierkante meter te kry

'N Verdere positiewe punt vir hierdie transformasie is dat die oppervlak van die huis aansienlik vergroot het. Eers met die integrasie van die skuur in die bestaande woning, 'n byvoeging van meer as 135 m², dan met die konstruksie van 'n mezzanine in die skuur. Met 'n metaalstruktuur en 'n houtvloer bied die mezzanine 'n werkswinkel met 'n biblioteek en 'n kantoor- / gastekamer aan. Dit bied ook toegang tot die eerste verdieping van die huisgedeelte. Dakvensters is so geïnstalleer dat die lig ten volle binnedring. Die geheel gee 'n mal sjarme aan die huis. Uitslag van die werk? Een jaar werk vir 'n huis met 'n totale oppervlakte van 280 m², gemoderniseer en opgegradeer.

Die hout en metaal mezzanine skep ekstra leefruimte en 'n lekker perspektief.