Wenke

Voor / na: 'n multifunksionele en moderne woonkamer

Voor / na: 'n multifunksionele en moderne woonkamer

Jong afgetredenes, 'n paar eienaars wil hierdie nuwe lewensfase in 'n nuwe omgewing begin. 'N Lekker projek wat MH Déco ondersteun het. Die doelwit? Moderniseer en harmoniseer 'n grondvloer van 40 m2 terwyl die kombuis, eetkamer, woonkamer en ingangspasies afgebaken word. Uitdaging ontmoet! Oud en verkeerd inpas, is die meubels in hierdie multifunksionele woonkamer deur die jare opgehoop. Groen plakpapier is al 15 jaar in die gesinslewe. Die eienaars het vasbeslote om hul nuwe lewe rustig te begin, probeer om die kombuis na die sitkamer oop te maak net voordat hulle 'n interieurontwerpagentskap beroep: 'n professionele hulp van 'n professionele persoon is noodsaaklik . Vir 'n totale begroting van € 32.800 kan hierdie multifunksionele sitkamer baat vind by 'n regte verjonging! Kameroppervlakte (woonkamer + kombuis): ongeveer 40 m² Totale begroting: € 32.860 incl. Belasting (kombuis € 10.600 inkl. Belasting + werk € 18.900 incl. Belasting + versieringsbegroting € 3.360 inkl. DECO) Bouonderneming: ATMOSPHERE (77)

'N Swak geoptimaliseerde multifunksionele sitkamer

Ondanks die pragtige oppervlak en die lig wat deurkom, was die sitkamer met 'n totale oppervlakte van 40 m2 vol imposante meubels. Die eienaars het ook kennis geneem van die wrede gebrek aan stoorplek en die ietwat outydse houtstruktuur van die kombuis. Die doelwit? Hersien die kombuis, die sitkamer, die eetkamer en die ingang om die geheel te harmoniseer. 'N Groot uitdaging vir die agentskap MH DECO.

VOOR: die kombuis het 'n outydse voorkoms, veral omdat die struktuur wat die toonbank omraam, die ruimte belemmer en afgeweeg het.

'N Oop kombuis vol opberging

Die eerste stap in hierdie moderniseringswerk: die kombuis, met 'n hele muurafdeling wat toegewy is aan stoorruimtes en ingeboude toestelle. Groot werkplanne is ook opgestel om die ruimte oop te maak en beweging te vergemaklik. Wat die houtstruktuur betref, wat aanvanklik deur die eienaars geïnstalleer is, is dit verwyder om nie die visuele veld met oorbodige elemente te belemmer nie. Ja, want wie sê modern, sê verfyn! Ten einde die skeiding van die kombuis en die woonkamer te skei, is 'n dubbele werkbladstaaf met stoornisse geïnstalleer. Slim!

NA: 'n praktiese kombuis, vol vloer-tot-plafon-berging, oop vir die res van die leefruimte. Die pluspunt: die gelakte rooi vir 'n tikkie pep!

'N Warm en georiënteerde sitkamer

Die tweede fase van hierdie moderniseringswerk het bestaan ​​uit die modernisering van die sitkamer. Dit moes eers heroriënteer word deur die nuwe hoekbank anders te plaas. Dit sal nou na die grootste muur in die kamer kyk, wat in liggrys geverf is. Die jong afgetrede egpaar wou rooi in hul nuwe dekor sit, maar hulle vrees om moeg te word daarvoor. Om aan die onmiddellike aanvraag van die paartjie te voorsien terwyl hulle in die toekoms verwag, het die argitek besluit om 'n bietjie rooi in die sitkamer met bykomstighede te voeg. Gordyne, kussings, matte en blompotte is nou rooi, maar dit kan binne 'n paar maande maklik vervang word as die eienaars van plan is! Die tip van die argitek: vir die vloer is loodteëls van nagemaakte parket PVC gekies. Dit is 'n warm materiaal wat bestand is teen skrape van diere (ja, daar is 'n kat wat sy wetgewing hiervoor bepaal), en met die gewig van meer as 8 kg / m2 kan dit geplaas word sonder gom of klipstelsel. Die resultaat is verstommend!

NA: in grys, rooi en swart, met meer moderne meubels, het die sitkamer nou 'n baie moderne voorkoms.

Geoptimaliseerde en versteekte stoor

Die gebrek aan berging was 'n belangrike punt van hierdie moderniseringswerke. Die argitek het daarom vinnig voorgestel om die grootste muurgedeelte in die kamer te gebruik om Ikea-rakke en -kaste daaraan te heg om die stoorplek te vergroot terwyl hy aan die grafiese kant speel. 'N Bekisting, wat nou die skoene huisves, is ook gemaak om die ingang van die sitkamer te skei. En dit is sonder om te reken op die slim armleunings van die bank, wat ook bêreplekke het.

NA: stoorruimtes is oral. Van die muur tot die bank kan alle voorwerpe weggesteek word. Prakties en slim!

Uitdaging vir hierdie grondvloer: dit is nou gemoderniseer en goed geoptimaliseer. Die dekor is dinamies, die sitkamer bly warm, en oral is bêreplekke beskikbaar. Die jong afgetrede egpaar kan nou hul vrye tyd in 'n vernuwe omgewing geniet.