Inligting

Voor / na: 'n elegante etniese versiering vir die grondvloer

Voor / na: 'n elegante etniese versiering vir die grondvloer


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Die eienaars wou 'n paar jaar in hierdie Beaujolais-huis geïnstalleer word en wou hul woonkamer van 60 m2 op die grondvloer op 'n ander manier organiseer. Hulle het toe Morgane Decomble, interieurontwerper, ingeroep om hulle met hierdie projek te help. Oppervlakte: 60 m2 met 'n kombuis van 15 m2, 'n woonkamer van 40 m2 en 'n ingang van 4 m2. Begroting: € 10.000 aan werke en bykomstighede. Werke deur die eienaars uitgevoer. Argitek: Morgane Decomble Met so 'n leefarea is dit soms moeilik om die beskikbare vierkante meter so goed as moontlik te optimaliseer. Die eienaars van hierdie pragtige huis het ook die indruk gehad om onnodige ruimte, oorbodige vierkante meter te hê wat hulle nie weet hoe om te gebruik nie. By haar eerste besoek het die interieurontwerper 'n liggingsprobleem opgewek: die sitkamer en die eetkamer moes 'n paar meter geskuif word om die ruimte optimaal te vul. Een voorwaarde vir hierdie paar gereelde reisigers: 'n elegante etniese versiering. Boonop het die eienaars, soos goeie DIY-eienaars, self die werk uitgevoer na aanleiding van die planne en aanduidings van die interieurontwerper.

Voorheen: 'n groot, goed geoptimaliseerde grondvloer

In hierdie groot sitkamer van 60 m2 bestaan ​​'n ingangsportaal, 'n sitkamer, 'n eetkamer en 'n kombuis. Desondanks laat hierdie groot grondvloer onmiddellik 'n indruk van leegheid, nie baie warm nie. Daar is geen verband tussen die sitkamer en die ingang nie, en dit lyk dringend om die ruimte van hierdie sitkamer te optimaliseer, selfs al beteken dit om die ligging van die sitkamer en die eetkamer te heroorweeg. Die ingang moet gemerk word om vloeibaarheid en kontinuïteit te verseker in die elegante etniese versiering wat die eienaars so liefhet.

VOOR: leë en swak geoptimaliseerde ruimtes wat die effek van 'n leë sitkamer maak, nie baie lewendig en nie baie gesellig nie.

VOOR: 'n kombuis met min bergruimte en waar dit moeilik is om rond te beweeg.

'N Versierde ingang na die sitkamer

Om die ingang van 4 m2 te merk, het die interieurontwerper gekies om dit swart te verf. 'N Gewaagde vooroordeel, maar dit het 'n klein effek en die ruimte visueel afbaken sonder om dit te versmoor. 'N Wit konsole en 'n groot spieël in natuurlike hout is bygevoeg om die ingang te versier en om die etniese elegante atmosfeer van die res van die sitkamer te inisieer. Dit was toe die ligging van die skou wat herontwerp is. Doelstelling: vul die indruk van leegheid wat ons by die ingang gehad het deur onmiddellik die banke van die vertoning in die visuele veld van besoekers te installeer. Hierdie manier om die ruimte te optimaliseer, sal dan die ruimte bevry om die res van die verblyf te herrangskik.

NA: 'n chic en sober ingang in swart en wit wat dadelik na die sitkamer gee. Die mure in swart en grys geverf, maak die ruimte beter vir 'n meer gesellige en warm atmosfeer.

'N Etniese sjiek eetkamer

Deur die woonkamer 'n paar meter te skuif, kon die interieurontwerper ook die ligging van die eetkamer, wat nou in die hoek van die sitkamer geïnstalleer is, hersien. Die gesinstafel in massiewe hout is bewaar, maar dit word nou voltooi met wit stoele met 'n ligte ontwerp wat 'n verrassende kontraseffek in die gees van die verlangde etniese sjiekversiering skep. 'N Klein palmboom is ook naby die venster geplaas om 'n bietjie groenigheid te gee en, wie weet, die eienaars van nuwe reisidees te blaas.

NA: 'n eetkamer met 'n etniese chic en ontwerpersvoorkoms, met hierdie ontwerperstoele en hierdie groot skildery van 'n olifant.

'N Nuwe ontspanningsarea geskep

Sodra die sitkamer en eetkamer verskuif is, kon 'n gesellige ruimte met die kaggel geskep word. Nou nooi twee roomkleurige leunstoele en 'n rotan-kubus u uit na luiheid. Die eienaars kan warm voor 'n goeie vuurtjie lees, terwyl hulle die klein skottelgoed wat in die kombuis prut, dophou.

NA: 'n gesellige en ontspannende ruimte, tussen die eetkamer en die kombuis, om deur die kaggel te lees.

Herbesoek kombuis

Om die herorganisasie in styl te voltooi, het die kombuis van 15 m2 ook baat gevind by 'n vars slag. Die suiwer wit werkblad is geskuif en teen die muur vasgeplak om plek te maak vir nuwe opbergmodules op die teenoorgestelde partisie. 'N Nis bo die werkblad is ook gegrawe om die koffiemasjien te akkommodeer. Vir hierdie ruimte moes ons 'n paar bestaande meubels hanteer en nuwe stoorplekke voltooi. Die resultaat: 'n weldeurdagte uitleg teen laer koste.

NA: 'n moderne, verfrissende kombuis, vol opbergmodules.