Kommentaar

Voor / na: skep 'n slaapkamerarea in 'n ateljee van 25 m2

Voor / na: skep 'n slaapkamerarea in 'n ateljee van 25 m2


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Deur die opknapping van sy woonstel aan die agentskap Transition Interior Design toe te vertrou, het die eienaar van hierdie 25 m2-ateljee 'n groot uitdaging vir die argitekte geloods. Die doel van die missie? Herontwerp die ateljeeruimte deur 'n slaapkamerarea apart te maak van die woonkamer wat so helder as moontlik is. Hiervoor het die argitektoniese duo Margaux Meza en Carla Lopez gedink om 'n biblioteek in klaustra-styl as 'n skeiding te installeer. Lei? Die klein siellose ateljee van 25 m2 het alles groot! Oppervlakte: 25 m2 ateljee-argitekte: Margaux Meza en Carla Lopez Agentskap: www.transition-id.com/

Voorheen: 'n ateljee van 25 m2 sonder siel, wat van vloer tot plafon herherlaai word

Geen opberging, geen aparte slaapkamer, geen ritme, geen kontinuïteit tussen die verskillende elemente ... Hierdie klein ateljee van 25 m2, 'n klipgooi van die treinstasie van Asnières-sur-Seine, was so grys soos die hemelruim Paryse voorstede. Aan die einde van die sitkamer sit 'n beknopte hysbed. Die kombuis, die woonkamer en die slaapkamer het saamgevoeg, sonder oorgang of kontinuïteit (hallo privaatheid!). En dit was sonder om die kombuismeubels te noem, so gedateer moontlik, of die vloerbedekking wat nie meer die nuutste varsheid was nie ... Maar dit was voordat die nuwe eienaar van die ateljee besluit het om die opknapping van die sy eiendom aan die argitektuuragentskap Transition Interior Design. Wel, hy het dit gevat. Die begeerte van die 26-jarige jong man was om 'n volwaardige slaapkamerarea te skep. Moeg vir mezzanine-beddens, slaapbank en ander slaapbanke wou hy eenvoudig in 'n "regte" bed slaap. Hiervoor is alles oorweeg en oorgedoen… van vloer tot plafon.

Voor die argitekbesoek was die klein ateljee van 25 m2 hartseer en sielloos.

Na: 'n ekstra slaapkamerarea in die klein ateljee

Om in 'n kamer (met 'n regte bed) in 'n kamer van 17 m2 te pas? Nie so eenvoudig nie. En nog meer as die kamer 'n enkele opening oor die breedte het. Die oplossing wat deur ons alchemiste van leefruimtes gevind word? 'N Klaustra-biblioteek! En ons sê "lae hoed". Hierdie gedeeltelike visuele partisie maak dit inderdaad moontlik om ruimtes te onderskei danksy 'n baie dekoratiewe optiese effek. Die perspektief van die sitkamer word ten volle bewaar en die slaapkamerarea geniet natuurlike daglig danksy die biblioteekpartisie wat as 'n filter dien. Hier word die uitdaging van die eienaar aangepak met vlieënde kleure. Nie net trek die ateljee nou voordeel uit 'n slaapplek nie (en die eienaar het die plesier om in 'n regte bed te slaap!), Maar dit trek ook diepte en eenheid. Die blote teenwoordigheid van die biblioteekpartisie in die middel van die ruimte is genoeg om die volumes weer uit te vind en pragtige grafiese lyne in die woonstel te teken.

Die biblioteek in claustra-styl: die slim idee om 'n dekoratiewe slaapkamerarea te skep.

'N Opknap ateljee met meer stoorplek

Deur meervoudige rakke te skep, help die oopwerkbiblioteek ook die gebrek aan berging, wat nie weglaatbaar is as u in 'n klein 25 m² woon nie. Maar die verbeelding van die argitekte stop nie by 'n biblioteek in klaustra-styl om meer stoorruimte in die ateljee te skep nie. Inderdaad, aan die slaapkamerkant is die bed op die platform opgelig om ekstra stoorruimte onder die meubels te bied. Om dit te kan doen, het die argitekte Ikea-kombuiskaste gebruik wat van hul gewone gebruik afgelei is ... eenvoudig! Die verhoogde bed dien dus nie net om die intieme kokon van die slaapkamerarea af te baken nie ... Dit dien ook om die opberging te bevorder wat in die aanvanklike ateljee erg ontbreek.

Die ateljee het ook stoorplek in die kombuis, TV en leefarea gekry.

Die Skandinawiese voorkoms in die kollig in die ateljee!

Toe hy die agentskap Transition Interior Design aangestel het, wou die eienaar 'n versiering in rooi baksteen en industriële afdak in 'n Amerikaanse loftstyl hê ... Fout! Om die ruimte te versmoor, het Margaux Meza en Carla Lopez die jong man 'n Skandinawiese styl aanbeveel. Die beelde spreek vanself om dit reg te bewys ... Die materiale, vorms en kleure wat die Skandinawiese styl liefhet, is daar. Ligte hout is teenwoordig danksy die eikehoutparket. Ons vind hom op die rakke van die biblioteek en die TV-hoek waar hy hom met klein aanraking bemoei. Dit word ook aangetref op die muurelemente, op die meubels en selfs op die geometriese houteffek credenza in porselein-steengoed waar dit met subtiliteit geïntegreer is. Die warmte en vriendelikheid van die hout word getemper deur die alomteenwoordigheid van wit wat die lig behou teen die muur wat teen die baksteen (Castorama), op die mat (AM.PM) en die meubelelemente met 'n Skandinawiese voorkoms behou. Uiteindelik is die kleur daar om die ruimtes te merk en die visuele eenheid te versterk. Ons hou van die idee van blou blou op die muur van die slaapkamer vir 'n bietjie meer diepte. Ons hou ook van die idee van Skandinawiese wiegstoel met afgeronde lyne, wat in die dekor geplaas word asof dit 'n breuk met die reguit lyne van die biblioteekmuur sal skep. Oranje geklee, weet hy hoe om uit te staan ​​... 'n Goeie prestasie vir hierdie klein ruimte wat die lewe groot sien.

Ligte hout, skoon meubels, pasteltone: al die kodes van die Skandinawiese styl is in hierdie klein ateljee teenwoordig.



Kommentaar:

  1. Dalkree

    Ek dink jy is verkeerd. Voer in ons bespreek dit.

  2. Basida

    Ek dink dit is die ernstige fout.

  3. Gar

    Ek dink dit is die baie interessante onderwerp. Gee saam met u sal ons in PM handel.

  4. Fekree

    As 'n mooi boodskap



Skryf 'n boodskap